CURSUS

EmmTech

In mijn praktijk maak ik bij de behandeling van mensen gebruik van verschillende technieken, waaronder de Emmett techniek. Dit is een zachte techniek die inwerkt op de fascia in het lichaam. Deze techniek is eenvoudig toepasbaar en door iedereen te leren. Door middel van het geven van lichte druk op specifieke punten op het lichaam vindt er vrijwel direct ontspanning plaats. De Emmett techniek is een interessante aanvulling voor specialisten maar ook prima toepasbaar voor de leek. 

De EmmTech training geeft je de gelegenheid om kennis te maken met deze techniek en direct al wonderen te kunnen verrichten.

Duur: 8 uur

Kosten: € 155,- (incl. BTW)

Tip*: Leuke en nuttige teambuilding-dag!

Emmett4Horses

De Emmett Techniek is een fantastische behandelmethode bij paarden. Paarden zijn zeer gevoelige wezens en reageren bijzonder snel op deze techniek. De methode is eenvoudig om te leren en zeer waardevol om te kunnen toepassen op je eigen paard. Je werkt voornamelijk met je vingertoppen en geeft lichte druk op specifieke punten op het lichaam, waarna vrijwel direct ontspanning volgt. Door in te werken op de fascia kunnen hele spiergroepen in het lichaam zich gaan ontspannen. Je kunt op deze manier je paard helpen bij pijnreductie, ontspanning en bewegingsvrijheid.

Ben je geinteresserd in deze techniek en wil je weten of het iets voor je is, dan is deze introductiecursus misschien iets voor jou.

Duur: 6 uur

Kosten: € 125,- (incl. BTW)